Viral Kan Lagu Sedih Sekali Dengan Lirik Harusku Lupakan Faeq Ft Sella Lila

Viral Kan Lagu Sedih Sekali Dengan Lirik Harusku Lupakan Faeq Ft Sella Lila

krik krikk vs kru krak harusku lupakan faeq ft sella lila dan jgn lupa dgr kan satu lagi lagu sedih viral di link youtu be nmrkwhutxr8 maaf bukan sengaja niatku maaf bukan ku dah membencimu siapa aku tanyalah di hatimu aku yang terluka facebook faizal krukrak siapa2 yg nk lagu ni boleh pm kat ws saya 0145261665 pun lagu2 dlm you tube saya nanti saya hntr lgu yg di minta tq lirik dulu akulah yang kau puja dulu akulah segalanya dulu aku bagaikan permata dulu aku pencinta dirimu tapi kenapa hilang sekelip mata cinta pergi setelah ku gembira tak bolehkah aku merasa cinta untuk selamanya dan mengapa engkau pergi bersamanya apakah salah dah ku lakukan hinggakan engkau pergi tanpa pesan sering aku dipemainkan sering jua aku gagal dalam percintaan yang membuatkan aku harus lupakan 2x tapi kenapa hilang sekelip mata cinta pergi setelah ku gembira tak bolehkah aku merasa cinta untuk selamanya dan mengapa engkau pergi bersamanya apakah salah dah ku lakukan hinggakan engkau pergi tanpa pesan part perempuan dulu memang engkau yang ku puja dulu memang engkau segalanya dulu engkau bagaikan permata dulu engkau pencinta diriku maaf bukan sengaja niatku maaf bukan ku dah membencimu mungkin takdir yang menentukan ku harap engkau takkan melupakan tapi kenapa hilang sekelip mata cinta pergi setelah ku gembira tak bolehkah aku merasa cinta untuk selamanya dan mengapa engkau pergi bersamanya apakah salah dah ku lakukan hinggakan engkau pergi tanpa pesan

Title Viral Kan Lagu Sedih Sekali Dengan Lirik Harusku Lupakan Faeq Ft Sella Lila
Tags
Plays 2,427,375 x
Likes 26,345 x
Durations 00:04:31
Uploader Faizal _ Kru Krak